Spontan hårfarging

I går kveld spurte Ingrid meg "Ingrid, vi skal ikke stripe håret ditt da?"

Og ja, vi begge heter Ingrid. Vel, håret mitt har vel hatt årets kjedeligste farge så den spontane delen i meg tenkte bare Yupp, la oss. Og etter fire(!!) timer var vi endelig ferdige. Klokka tolv på natta. Det endte med en veldig fin farge faktisk, bare at jeg har fått en heftig stor stripe midt i skillen helt foran. Haha. Jaja, godt jeg ikke er så høytidelig, si. 

På onsdag inviterte jeg Marte og Ingrid til meg. Det beste jeg vet er å nyte sola med andre mennesker, for jeg blir så rastløs av å sole meg alene. Så vi handlet inn litt musserende og lagde noen drinks - med kjempegod mat vedsiden av. 

Ettersom at mamma og pappa har forlatt meg alene i to uker alene nå, så har jeg huset for meg selv. Det følger jo selvfølgelig med ett ansvar å holde huset ryddig. Men etter en lang dag og jobb tidlig dagen etter, orket jeg rett og slett ikke begynne å rydde. 

Så det endte opp med at jeg kom hjem fra jobb til et skikkelig rotete hus. Det var så grisete og lukten av alkoholen bare eksploderte da jeg og Ingrid kom hjem i går. Iugh! Så da var det bare å hive på seg ryddemoduset og koste oss deretter gløgg i hjel med taco. Velfortjent. 

Vi sneiks!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingridlandin

ingridlandin

20, Kongsberg

instagram ingridkristinelandin

Kategorier

Arkiv

hits