Styggmann

Hei dere! 

 

Dere vet når man har gledet seg fryktelig lenge til en opplevelse? Det har jeg og bestevennen min Erica gjort i ett halvt år nå. Som de turentusiastene vi er, så har Styggmann (872 moh) vært vårt mål helt siden januar. Og på søndag skjedde det endelig!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Herregud - for en fin tur. Og for en utsikt! 

Processed with VSCO with 6 preset

Erica hadde både disket opp med hjemmelagde og fylte horn, og noen helt villt gode kjeks som er laget av dadler og kakaopulver. Og overrasket meg med sjokolademelk på toppen ♥ Så vi stresset med andre ord ikke for å komme oss ned igjen, for det er så deilig å bare nyte god mat på toppen og for en gangs skyld ha lunsj med en ordentlig fin utsikt. 

Processed with VSCO with c1 preset

Her har jeg satt meg fast i gjørma, da. Jeg anbefaler ikke å ta på nye hvite joggesko her, ass. Så møkkete vi ble på beina! Det var såklart gjørme og mye vått terreng, men det brydde vi oss ikke så mye om. Så lenge det er fint vær og varmt så er det null problem. 

Processed with VSCO with c1 preset

Med andre ord, en fantastisk tursøndag. Etter vi hadde kommet oss ned dro vi på saggrenda, et badevann her i Kongsberg og tok oss en dukkert. Fy søren, jeg elsker de trampolinene og klatrelekene som de har satt opp! Bortsett fra at jeg ikke klarer å komme meg opp på de klatrelekene da. Det er så kjipt! Målet mitt for sommeren er at jeg skal komme meg opp på en sånn, ass. 

 

Snakkes! 

Én kommentar

Hege Kristin

18.07.2017 kl.13:33

så fine bilder! <3

Skriv en ny kommentar

ingridlandin

ingridlandin

20, Kongsberg

instagram ingridkristinelandin

Kategorier

Arkiv

hits