Topp ti festivaltips

For første gang på to år skal jeg ikke på Slottsfjellfestivalen. Og det er så trist! Men neste sommer satser jeg på full festivalsommer, og det gleder jeg meg til. Og siden jeg er skikkelig dreven på festivaler (hehe, neida) så tenkte jeg å gi dere ti enkle tips for å få en nydelig opplevelse.

 

♥ Telt, sovepose og liggeunderlag 

Skal du sove på en festivalcamp er dette nødvendig. Og jeg lover dere - liggeunderlag eller en opplåsbar madrass er så verdt det. Og sovepose selvfølgelig. Jeg gikk på denne bommen, jeg. Liggeunderlaget lå hjemme da jeg var på Slottsfjell, og jeg sov nesten ikke for det var så ubehagelig. Heldigvis hadde jeg snille venner som ga meg litt plass, da. 

♥ Comfyshoes 

Ingen liker gnagsår eller vonde føtter. Derfor anbefaler jeg å la de høye helene og trange sneakersene ligge hjemme. I fjor gikk jeg med noen helt nye sko, og det endte opp med at jeg fikk heftige gnagsår. Til og med vakten spotta det og sendte meg rett til røde kors for så å få masse gnagsårplaster og sportsteip. Dette hørtes veldig dramatisk ut, haha. Men vondt var det! 

♥ Kondomer 

U never know when you gonna meet a flirt ;-) 

♥ Campingstol 

Jeg lover dere, det er så verdt med en campingstol. Det er ikke digg å sitte på grasset hele tiden, ass. Eller å sitte på ett teppe. Så ta med en campingstol og vorset blir litt mer comfy. 

♥ Powerbank 

Jeg skal ikke legge skjul på at man er litt avhengig av telefonen sin, altså. Og det er kjekt med strøm så man får dokumentert litt, kontakte venner og hele den regla der. I tillegg blir man fryktelig lei av å sitte i ladeteltet hele tiden og måtte oppleve kleine dagen derpå stunder med andre festivaldeltakere. 

♥ Tørrshampo og våtservietter 

Når alle andre på festivalen bestemmer seg for å dusje på akkurat samme tidspunkt som deg, så blir køen fort veldig - veldig lang. Ett tips er å stå opp grytidlig på morgenen. Da snakker jeg veldig tidlig altså. Eller bare kjøpe tørrshampo og våtservietter så føler man seg iallefall litt ren! 



♥ Vær tidlig ute med å finne teltplass 

Å få en bra teltplass har mye å si. Ikke nærme doene eller bare å finne ett sted med litt skygge. Det blir SÅ varmt i teltet at du orker ikke være inne der. Og ikke ta tiden for gitt - for det tar lang tid å finne plass og sette opp telt. Bedre å være tidlig ute enn forsent! 

♥ Spis og drikk noe annet enn bare alkohol

Alle vet at kroppen blir ødelagt dersom man bare drikker alkohol. Få i deg litt mat og vann - så blir formen mye bedre. Og jeg skal si dere at det er ikke noe å anbefale å bli dehydrert på ett festivalområde. 


♥ Bruk sunn fornuft 

Bruk fornuften å pakk med deg det du kommer til å trenge av klær og sminke. En stor og tung bag er ikke særlig digg å drasse på. Ta med deg varme klær, for kveldene og nettene i Norge blir kjørlige. Ta med deg regnponcho dersom det plutselig begynner å regne. 

♥ Nyt festivalen 

Opplev konserter og bli kjent med nye mennesker. Det er så gøy! Ikke stress med å bli kanakas full, for det kan gå utover konsertplanene dine og dagen derpå. 

Enjoy! 

2 kommentarer

Torunn

12.07.2017 kl.20:27

Alt til sin tid!

Ha en fin kveld videre :)

Misha

12.07.2017 kl.21:51

Gode tips!

Skriv en ny kommentar

ingridlandin

ingridlandin

20, Kongsberg

instagram ingridkristinelandin

Kategorier

Arkiv

hits