Tanker

Drittdag. Regn. Fylleangst. Kjærstesyk. 

Dette er iallefall ikke min dag. Etter ukens festligheter og forventinger er formen min helt ødelagt. Kroppen er helt utslitt. Jeg er sliten. Jeg hater forventinger. Bare det å forvente noe - også skjer det ikke. Du er lykkelig og gleder deg - men til slutt snur alt seg. Du står der alene og det kjennes ut som at man får ett jævlig hardt slag i trynet. 


Tiden går i tillegg så fryktelig fort. Tikker bare avgårde og plutselig er den beste tiden av året over og en ny epoke i livet starter. Det er fire uker til jeg flytter. Forlater barndomshjemmet og familien. Kattene mine som jeg digger. Vennene mine. De flotte kollegaene mine. Ny skole, ny jobb og bare en helt ny by. Selvfølgelig, jeg gleder meg enormt. Og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. For en liten by som Kongsberg kan også være veldig dritt. Det er bare at - jeg har aldri vært glad i forandringer. Og nå som tiden begynner å nærme seg, kjenner jeg at nervøsiteten begynner å stige. 


Men, 

man må bare hoppe i det. For etter jeg er ferdig med disse tre årene på skolen og det beste kollektivet, så kommer jeg garantert ikke til å ville forandre på det når neste epoke starter. 

Og sånn er livet. Rett og slett. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ingridlandin

ingridlandin

20, Kongsberg

instagram ingridkristinelandin

Kategorier

Arkiv

hits