13 sykt spennende funfacts om meg

#1 Jeg er ikke en klemmeperson. Så fort noen prøver å holde rundt meg og gi meg god gammeldagsklem blir jeg fryktelig ukomfortabel. En gang skulle søsteren min gi meg en klem da hun skulle dra tilbake til leiligheten sin. Det jeg presterer å gjøre er å trekke meg tilbake og si "hva gjør du?". Sær much? Ja. 

 

#2 Jeg elsker å bli stryket på kroppen. Det beste jeg vet er å bli stryket på armer, rygg og ben. Ingenting slår faktisk det! Dessverre går dette utover vennene mine og de er vel nokså lei av "kan du styrke meg på armen?". Stakar den fremtidige kjærsten min. 

 

#3 Får jeg en sang på hjernen - da er det non stop. Jeg kan sitte å høre på denne sangen i flere døgn, uker og måneder uten å bli lei. Skjønner ikke hvordan det går ann. 

 

#4 Jeg blir en frognerfrue til høsten - Oslo here I come! 

 

#5 Jeg er ei skikkelig kattedame. Det er ikke tull engang. En gang hang katten min i ett tre - hvem tror dere ofret fingeren for å redde henne? Joda, det var meg! Heldigvis har jeg den på plass, til tross for ett heftig bitt og antibiotika i en uke..... 

 

#5 Jeg elsker å høre på jazz. #6 Jeg kan ikke fordra smatting. Det er ett fryktelig stort problem - jeg bare takler det ikke! 

 

#7 Mel Gibson var min første "kjendisforelskelse". Mel Gibson. 

 

#8 Toffeffee er favoritten min. Hver gang jeg er ute å reiser, eller noen av vennene mine, ber jeg dem alltid ta med seg toffeffee. Da skal jeg si dere at de to brettene går ganske så fort ned. Da jeg var liten pleide jeg faktisk å gjemme det ene brettet å late som jeg hadde mistet det. 

 

#9 Jeg har vært igjennom SÅ mange stilendringer. Fra å elske 50 og 60 talls stilen - til å bli skikkelig rocka - til å bli en hipster - til å elske 70 tallet og tilslutt en ganske så basic stil. 

 

#10 Fra jeg gikk i tiende klasse på ungdomsskolen har jeg farget håret brunt to ganger. Dette har resultert i at jeg har angret etter noen måneder og stripet håret hjemme - i håp om å bli blond. Skal si det tok lang tid! Fremdeles vil jeg farge håret brunt, selv om jeg vet at det ikke tar lang tid igjen før jeg vil bli blond. 

 

#11 Jeg rødmer som en tomat. Det er så pinlig. Så fort jeg bare sier noe feil - eller det kommer en kjekk gutt i kassa på h&m hvor jeg jobber - møter på gamle flørter - generelt litt flaue hendelser som skjer i hverdagen - jeg blir SÅ rød i ansiktet! Ikke hjelper det heller når jeg tenker jeg er rød, for da blir det rødt nødlys i ansiktet mitt. Finnes det en kur som fjerner det? Hjelp! 

 

#12 Jeg elsker å gå turer. Det tror jeg de fleste ser på mystoryen min. Hehe. 
#13 Jeg lager nesten alltid duckface på bilder. Eller på snaps. Denne uvanen klarer jeg ikke å legge vekk - den har grodd i meg! Tenk når jeg blir 50 år og fremdeles lager duckface. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Ramsusnegerbolle

08.06.2017 kl.18:08

Funnfakt Nr 16 ; favorittordet ditt er SERR, og du sier det minimum 300 ganger per dag 🙈😹

Fredrikke Gustavsen

08.06.2017 kl.18:54

Du er så fiiin <3 hvordan kan du iiiikke like klemmer haha:(

Bettan

08.06.2017 kl.20:59

Hahaha nummer to

Skriv en ny kommentar

ingridlandin

ingridlandin

20, Kongsberg

Kategorier

Arkiv

hits